Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відзначили волонтерів Червоного Хреста, які опікуються одинокими літніми людьми

Новини
09.05.2024

У Міжнародний день Червоного Хреста, 8 травня, заступник міського голови Валерій Крикун подякував команді Лозівських волонтерів за самовіддану працю та передав вітання від голови громади Сергія Зеленського. Вручив почесні грамоти та подяки Лозівської міської ради.
- У ці важкі часи Товариство Червоного Хреста – одне з тих, хто першими приходить на допомогу потребуючим в Лозівській громаді, – наголосив Валерій Крикун. – Допомагаєте постраждалим від ракетних обстрілів, надаючи гуманітарну допомогу. Опікуєтеся одинокими людьми похилого віку, під вашим наглядом їх 106. Ви – надійний партнер нашої громади у вирішенні питань соціальної та медичної сфери. За що вам велика вдячність!
Зі словами привітання до соціальних помічників звернувся також заступник голови Лозівської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Євген Коба: «Догляд вдома, один зі стратегічних напрямків діяльності нашої організації. Людям, які опинилися в складній ситуації, ви даруєте турботу, піклування, підтримуєте й даєте надію на гідне життя. За це вам велика дяка й шана!»
Євген Коба передав вітання від керівниці Лозівського осередку Червоного Хреста – Світлани Кальченко та Листи-подяки від голови Харківської обласної організації Костянтина Башкірова.
Лозівська міська організація Товариства Червоного Хреста, яка є вагомою частиною Харківського осередку Товариства Червоного Хреста України, активно розгорнула свою діяльність у Лозівській громаді з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.
Команда волонтерів підтримує потребуючих жителів громади та внутрішньо-переміщених осіб гуманітарною допомогою. Допомагає лікарськими засобами та апаратурою медустановам. Проводить тренінги з першої медичної й психологічної допомоги та мінної безпеки. З дотриманням безпекових заходів організовує дозвілля дітей.
Одним з активних напрямків діяльності організації є робота соціальних помічників. Самотнім людям похилого віку волонтерки надають допомогу в побуті, вирішенні соціальних питань, а найголовніше – спілкуються та емоційно підтримують стареньких. Соціальні помічники Лозівської міської організація Товариства Червоного Хреста опікуються понад сотнею підопічних.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше