Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Створення Ради з питань ВПО

Оголошення
06.11.2023

Управління праці та соціального захисту населення Лозівської міської ради Харківської області розпочинає приймання документів від кандидатів у члени Ради з питань внутрішньо переміщених осіб у Лозівській міській територіальній громаді.

Рада створюється при виконавчому комітеті Лозівської міської ради як дорадчий орган, що має на меті сприяти в реалізації громадянських і політичних прав внутрішньо переміщених осіб, забезпечувати та захищати їхні права та інтереси.

До складу Ради запрошуються:

  • внутрішньо переміщені особи, які фактично проживають у населених пунктах Лозівської громади згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, у тому числі які є представниками суб’єктів господарювання та в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи;
  • представники громадських об’єднань, у статуті яких визначено, що їхня діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проєктів у межах Лозівської міської територіальної громади.

Основні критерії, які будуть взяті до уваги при відборі кандидатів, – бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, відповідність високим стандартам доброчесності, відсутність конфлікту інтересів, наявність особистих досягнень або реалізованих проєктів у сфері захисту ВПО, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Ради.

Для участі у відборі необхідно подати:

  • заяву в довільній формі з відомостями про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);
  • документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • документ про освіту (за наявності);
  • мотиваційний лист кандидата, у якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;
  • довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (електронну довідку на електронному носії через Портал «Дія»), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника такого об’єднання.

Подати документи можна з 6 до 21 листопада поточного року в паперовій формі за адресою:  м.Лозова, мікрорайон 4, буд.73, каб.5 або в електронній формі (сканкопії) на електронну адресу: utszn@lozovarada.gov.ua з позначкою «кандидатура до Ради ВПО».

Новини на цю ж тему

До уваги  внутрішньо переміщених осіб!

Зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам згідно з Постановами КМУ від 26.01.2024 № 94 та від 22.03.2024 № 331
Оголошення
05.04.2024

В Управлінні праці та соцзахисту населення Лозівської міської ради розповіли про зміни до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам

Період подання заяв на перепризначення соціальної допомоги внутрішньо переміщеним особам продовжено до 30 квітня 2024 р. При цьому навіть ті, хто подадуть заяви у квітні, отримають кошти із врахуванням березня.
Новини
04.04.2024

До відома внутрішньо переміщених осіб

Для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці, постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 № 207 (зі змінами), був затверджений Порядок видачі ваучерів, відповідно до якого службою зайнятості видаються ваучери на навчання.
Оголошення
16.06.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше