Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітали та подякували за стійкість і незламність в обороні України від російського агресора

Новини
06.12.2023

Сьогодні, 6 грудня,  в Україні відзначають День Збройних Сил України.  Це День справжньої мужності, героїзму і відваги, яку щоденно демонструють українські захисники і захисниці. З цієї нагоди керівники Лозівської тергромади відзначили оборонців грамотами та подяками міської ради.

Від імені міської ради, виконавчого комітету та усієї громади висловили глибоку вдячність  за неоціненний вклад у захист рідної землі і передали щирі вітання з Днем Збройних сил України.

Цього ж дня, з подарунками та листами-подяками відвідали за місцем мешкання поранених на фронті бійців, які у перші місяці повномасштабного вторгнення стали на захист рідної землі: солдатів Романа Деняка,  Геннадія Овчарюка, Віктора Мажугу, Василя Федоренка,  Олександра Бутенка, Сергія Головаша, старшого солдата Миколу Українцева,  головного сержанта Сергія Мороз. Наразі бійці відновлюються фізично та психологічно, проходять реабілітацію.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський  щиро дякував за героїзм проявлений на полі бою. Побажав швидкого одужання та міцного здоров’я. Розпитав про потреби у лікуванні та реабілітації.  Запевнив, захисники та їхні родини  завжди можуть розраховувати на підтримку з боку усієї Лозівської громади.  Відзначив,  що героїзм українських воїнів заслуговує найвищої поваги та вдячності.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше