Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Представники Лозівської громади взяли участь у форумі «Інклюзивне відновлення громад»

Новини
13.05.2024

Проходив захід 10 травня у Києві. За запрошенням Міністерства відновлення України та за підтримки партнера громади - проєкту USAID «HOVERLA», від Лозівської громади форум відвідали  секретар міської ради Юрій Кушнір  та начальник Управління економіки Сергій Гранкін.

У події, присвяченій обміну досвідом, підходами та кращими практиками у інклюзивному відновленні регіонів, взяли участь представники 150 громад України, органи державної влади, організації громадського сектору, а також донорські організації, що реалізують проєкти відновлення на місцях. 

Обговорювали, як зробити громади більш інклюзивними для людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих груп

Організаторами цього Форуму є Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Уряд Німеччини, Організація Об’єднаних Націй та Український Червоний Хрест.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше