Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ПІД ЧАС РОЗРОБЛЕННЯ ПРОЄКТІВ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ «ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ З ПЛАНОМ ЗОНУВАННЯ СЕЛА ДОМАХА ЛОЗІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» ТА «ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ З ПЛАНОМ ЗОНУВАННЯ СЕЛА УКРАЇНСЬКЕ...»

Оголошення
16.01.2024

З 15 листопада 2023 р. по 19 грудня 2023 р відбувалася процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєктів містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування села Домаха Лозівського району Харківської області» та «Генеральний план з планом зонування села Українське Лозівського району Харківської області». Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Генеральний план населеного пункту складається з пояснювальної записки, додатків і графічних матеріалів у паперовому вигляді та цифровому форматі. З текстовими та графічними частинами зазначених проектів можна було ознайомитися на офіційному веб-сайті Лозівської міської ради Харківської області.

Враховуючи дію воєнного стану в Україні, за рішенням Замовника розроблення містобудівної документації громадські слухання проводилися 19 грудня 2023 року в режимі відеоконференції та в будівлі виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області за адресою: Харківська область, місто Лозова, вулиця Ярослава Мудрого, будинок 1, 5 кабінет.

Під час проведення процедури громадського обговорення проєктів містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування села Домаха Лозівського району Харківської області» та «Генеральний план з планом зонування села Українське Лозівського району Харківської області» надходили пропозицій та зауважень від громадськості, щодо:

1) врахування наявності підземних дренажних каналів для відведення атмосферних опадів, що розташовані на території Домаського старостинського округу;

2) врахування пропозиції зменшення умовної прибережно-захисної смуги існуючих водойм села Домаха.

З протоколом проведення громадських слухань проектів містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування села Домаха Лозівського району Харківської області» та «Генеральний план з планом зонування села Українське Лозівського району Харківської області» можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Лозівської міської ради Харківської області.

В ході розгляду проекту було узгоджено проєктні рішення проектів містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування села Домаха Лозівського району Харківської області» та «Генеральний план з планом зонування села Українське Лозівського району Харківської області» між Виконавчим комітетом Лозівської міської ради Харківської області (Замовник) і розробником містобудівної документації – ТОВ «УКР-ГРУППРОЕКТ».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше