Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Після довготривалої хвороби пішов з життя Юрій Корж

Некролог
08.04.2024

Після довготривалої хвороби пішов з життя Юрій КОРЖ, депутат Лозівської міської ради V, VІ та VII скликань, член виконавчого комітету міської ради.

Юрій Іванович користувався повагою та авторитетом не тільки серед керівників підприємств, організацій, установ міста, а й серед мешканців Лозівської громади.

Впродовж кількох скликань Юрій КОРЖ обирався депутатом Лозівської міської ради. Сумлінно виконував депутатські обов’язки, опікувався проблемами свого виборчого округу, сприяв у вирішенні нагальних питань життєдіяльності громади. Як депутат міської ради, спрямовував свою діяльність на захист інтересів виборців, відповідально ставився до доручень та звернень громадян.

Юрій Іванович пішов від нас на 66-му році життя, сповненим планів, залишивши добрі справи та світлу пам'ять.

Лозівська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати.

Прощання з Юрієм Івановичем відбудеться 9 квітня 2024 року о 12:00 у Свято-Смоленському Храмі.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше