Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення виконавчого комітету Лозівської міської ради

Оголошення
17.04.2024

І. Виконавчий комітет Лозівської міської ради просить спадкоємців померлої громадянки Іванникової Пелагеї Михайлівни, якій на праві приватної власності на підставі свідоцтва про право власності на житло, виданого 05.07.1993 р. Лозівським ковальсько-механічним заводом згідно з наказом по ЛКМЗ № 195 від  29.06.1993 року, належить квартира за адресою: Харківська обл., Лозівський р-н, м. Лозова, мікрорайон 2, буд. 12, кв. 19, протягом місяця з моменту публікації оголошення прибути за адресою:   м. Лозова, мікрорайон 1, буд. 17, каб. 8, або подзвонити за тел. 2-78-86 у робочий час, для вирішення питань, що стосуються вказаного майна.

ІI. Виконавчий комітет Лозівської міської ради просить спадкоємців померлих громадян: Штанько Рози Захарівни та Штанька Петра Семеновича, яким на праві приватної власності на підставі свідоцтва про право власності на житло, виданого 26.12.1994 року  виконкомом Лозівської міської Ради народних депутатів Харківської області, на праві спільної сумісної власності належить квартира за адресою: Харківська обл.,            Лозівський р-н, м. Лозова, мікрорайон 1, буд. 8, кв. 47, протягом місяця з моменту публікації оголошення прибути за адресою: м. Лозова, мікрорайон 1, буд. 17, каб. 8, або подзвонити за тел. 2-78-86 у робочий час, для вирішення питань, що стосуються вказаного майна.

ІІІ. Виконавчий комітет Лозівської міської ради просить спадкоємців померлого громадянина Скрипника Олександра Володимировича, якому на праві приватної власності на підставі свідоцтва про право на спадщину, виданого 15.06.2019 року, належить квартира за  адресою : Харківська обл., Лозівський р-н, м. Лозова, мікрорайон 2, буд. 22, кв. 46, протягом місяця з моменту публікації оголошення прибути за адресою: м. Лозова, мікрорайон 1, буд. 17, каб. 8, або подзвонити за тел. 2-78-86 у робочий час, для вирішення питань, що стосуються вказаного майна.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше