Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення щодо наміру встановлення камер відеоспостереження

Оголошення
14.05.2024

Послуги зі встановлення камер відеоспостереження

Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:51310000-8: Послуги зі встановлення радіо-, телевізійної, аудіо- та відеоапаратури

Термін надання послуги: – до 01.09.2024 р.

 Обсяг фінансування – 167,00 тис. грн.

Послуга передбачає встановлення 15камер на території населених пунктів Лозівської міської територіальної громади:  м.Лозова,  с.Новоіванівка, смт.Краснопавлівка, смт.Панютине, с.Садове.

Точні адреси та GPS коордінати точок встановлення із міркувань безпеки будуть видані Виконавцю в момент підписання Договору.

Краснопавлівка: встановлення двох камер відеоспостереження зі зчитуванням номерів, та одна оглядова камера. В камери встановлюються карти пам’яті. Для встановлення треба встановити бетонну опору, на неї встановити та підключити комунікаційне обладнання в металевому герметичному ящику . Точка включення електрики розміщена на відстані 1300м, СІП кабель треба підвішувати на опори. Камери треба буде встановити на кронштейни із виносом в сторону 1 метр. До комунікаційного обладнання підключити лінію провайдера зі статичним IP адресом, 100Мбіт/с, та налаштувати VLAN віртуальну мережу.

Новоіванівка: встановлення двох камер відеоспостереження зі зчитуванням номерів, та одна оглядова камера. В камери встановлюються карти пам’яті. На одну з опор встановити та підключити комунікаційне обладнання в металевому герметичному ящику . Точка включення електрики розміщена на відстані 170м, СІП кабель треба підвішувати на опори. Камери треба буде встановити на кронштейни із виносом в сторону 1 метр. До комунікаційного обладнання підключити лінію провайдера зі статичним IP адресом, 100Мбіт/с, та налаштувати VLAN віртуальну мережу.

Панютине: встановлення одної оглядової камери відеоспостереження. В камеру встановлюється карта пам’яті. На одну з опор встановити та підключити комунікаційне обладнання в металевому герметичному ящику . Точка включення електрики розміщена на відстані 1060м, СІП кабель треба підвішувати на опори. До комунікаційного обладнання підключити лінію провайдера зі статичним IP адресом, 100Мбіт/с, та налаштувати VLAN віртуальну мережу.

Садове: встановлення одної оглядової камери відеоспостереження. В камеру встановлюється карта пам’яті. На одну з опор встановити та підключити комунікаційне обладнання в металевому герметичному ящику . Точка включення електрики розміщена на відстані 1100м, СІП кабель треба підвішувати на опори. До комунікаційного обладнання підключити лінію провайдера зі статичним IP адресом, 100Мбіт/с, та налаштувати VLAN віртуальну мережу.

м.Лозова: встановлення однієї оглядової камери. В камеру встановлюється карта пам’яті. На одну з опор встановити та підключити комунікаційне обладнання в металевому герметичному ящику . Точка включення електрики розміщена на відстані 63м, СІП кабель треба підвішувати на опори. До комунікаційного обладнання підключити лінію провайдера зі статичним IP адресом, 100Мбіт/с, та налаштувати VLAN віртуальну мережу.

м.Лозова: встановлення чотирьох оглядових камер відеоспостереження. В камеру встановлюється карта пам’яті. На одну з опор встановити та підключити комунікаційне обладнання в металевому герметичному ящику . Дві камери встановлюються біля комунікаційного ящику, а дві на опори на відстані 60 та 90 метрів, точка включення електрики розміщена на відстані 680м, СІП кабель треба підвішувати на опори. До комунікаційного обладнання підключити лінію провайдера зі статичним IP адресом, 100Мбіт/с, та налаштувати VLAN віртуальну мережу.

м.Лозова: демонтаж однієї оглядової камери, перенесення обладнання, монтаж обладнання на нове місто, підключення до провайдера. Точка електроживлення – 120м. Треба також перенести комунікаційні кабелі.

м.Лозова: замінити дві камери,які  вийшли з ладу, на нові, з виконанням підключення та налаштування їх до системи «Безпечне Місто».

 Опора, СІП кабель, оптичний кабель, кабель звита пара вуличний з тросом, комунікаційні герметичні ящіки, POE комутатори, маршрутизатори, додатковий витратний матеріал – це все за рахунок Виконавця.

Підключення до інтернету за рахунок Виконавця. Параметри точки включення: мережа з пропускною здатністю 100Мбіт/с, симметрично прийом-передача, статичний «білий» IP. Канали зв’язку повинні бути обладнані маршрутизаторами із налаштуванням захищеного доступу: підключення до віртуальної мережі системи «Безпечне місто», без прямого виходу в інтернет, з нестандартними портами, без веб-доступу, з доступом з консолі по списку білих адресів адміністрування. Також налагодити логування маршрутизатора з вигрузкою онлайн логів на сервер системи»Безпечне Місто». Налаштувати «чорний список» IP адресів таким чином, щоб при несанкціонованому доступу не з дозволених IP адресів цей IP адрес потрапляв автоматично в «чорний список» з логуванням даної події.

Усі камери треба буде підключити та налаштувати у мережу системи «Безпечне Місто», та налаштувати їх на відеореєстраторах системи. Камери зі зчитуванням номерів налаштувати для чіткого визначення номерів та запису інформації про номери та транспортні засоби на серверах системи «Безпечне Місто». На камерах треба налаштувати доступ на нестандартних портах, зі складним паролем, з вимкненими функціями хмарних сервісів. Налаштувати резервний запис на карту пам’яті.

Камери потрібно встановити та налаштувати в систему «Безпечне Місто» в строк 10 днів після підписання Договору.

Після встановлення зробити схеми на кожен об’єкт підключення, з графічним відображенням та інформацією де та куди підключено, із вказанням розмірів, візуальних фото, списку матеріалів, та даними Виконавця. Ці схеми передати Замовнику разом з актами виконання.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше