Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШЕННЯ про розробку Програми комплексного відновлення території Лозівської міської територіальної громади

Оголошення
20.03.2024

На виконання ст. 15-2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 14.10.2022 № 1159 «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них», керуючись ст.ст. 12, 25, 27-34, 40, 42, 51-52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою визначення основних просторових, містобудівних та соціально-економічних пріоритетів політики відновлення на місцевому рівні та сприяння формуванню відповідної політики на регіональному та державних рівнях, визначення комплексу заходів для забезпечення відновлення території Лозівської міської територіальної громади, що постраждала внаслідок російської збройної агресії проти України, із дотриманням балансу інтересів усіх зацікавлених сторін, виконавчим комітетом міської ради прийнято рішення від 19.03.2024 № 608 «Про розробку Програми комплексного відновлення території Лозівської міської територіальної громади Лозівського району Харківської області (її частини)», а також розпочато прийом пропозицій громадськості до проєкту Програми.

Відділ містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради визначено головним розробником Програми.

Програма відновлення – це документ, який визначає основні просторові, містобудівні та соціально-економічні пріоритети політики відновлення і включає в себе комплекс заходів для забезпечення відновлення території відповідної області, території громади (її частини), яка постраждала внаслідок збройної агресії проти України або в якій сконцентровані соціально-економічні, інфраструктурні, екологічні чи інші кризові явища.

Ця робота спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для відновлення та подальшого розвитку нашої громади.

Якісна Програма – це запорука для швидкого залучення інвестицій, отримання міжнародної та державної допомоги, планування конкретних заходів з відбудови та розвитку.

Сьогодні кожний з вас має можливість не просто висловитись про те, як краще здійснити точкові ремонти та «підлатати» існуючу забудову. Ви можете долучитись до створення майбутнього нашої громади заповнивши опитувальник https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSfixH2x5W1uTEDP3byECiRItxIOkSl6UQQ6vh5z8ajRyKSKIA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link&pli=1

Саме тому Ваша участь в опитуванні є важливою. Комунікація, яка розпочинається цим опитуванням, дозволить всі ідеї, пропозиції, потреби, запити перетворити у рішення для включення у Програму.

Дякуємо за Вашу активність та готовність створювати спільне майбутнє нашої громади!

Свої пропозиції щодо відновлення громади просимо надсилати до 30 квітня 2024 року.

Пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в електронній формі та повинні містити: прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина або найменування і місцезнаходження юридичної організації, підпис із зазначенням дати, контактний телефон.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції до проєкту Програми, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Контактні особи:

Інна Кошляк, arhilozova_k19@ukr.net

Олена Гранкіна,  arhilozova_k19@ukr.net

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше