Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про наміри заключити договір на виконання робіт з поточного ремонту світлофорного об’єкту

Оголошення
21.05.2024

З метою забезпечення безпечного руху автотранспорту та пішоходів по вулиці 25-ї Січеславської  бригади, м. Лозова, взявши до уваги службову записку  майстра дільниці  по утриманню зовнішнього освітлення та технічного обслуговування засобів регулювання дорожнього руху комунального підприємства «Еко-Сан» Лозівської міської ради, Управління житлово-комунального господарства та будівництва  Лозівської міської ради  має наміри заключити договір на виконання робіт з поточного ремонту світлофорного об’єкту по вул. 25-ї Січеславської бригади, м. Лозова (монтаж 170м.п кабелю КВВГ).

Для отримання додаткової інформації звертатися за тел.. 0574525471 відділ благоустрою Управління житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше