Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівському термедоб’єднанню передали гуманітарну допомогу

Новини
27.02.2024

Чергову партію гуманітарної допомоги медики отримали від Благодійного фонду «Надія» за сприяння народного депутата України Валерія Дубіля.

  • Цього разу благодійники привезли подушки, маски, бахіли, хірургічні халати, інвалідні візки, - розповідає медичний директор Лозівського ТМО Володимир Сергієнко. - Допомогу спрямують у неврологічне, травмотологічне, реабілітаційне відділення та операційну.

Також, за сприяння народного депутата Валерія Дубіля,  у Лозівському термедоб’єднанні триває заміна вікон в аптеці та вже завершена у реабілітаційному відділенні. Загалом за сприяння народного депутата у закладах соціальної сфери встановлено кілька сотень вікон.

Володимир Сергієнко подякував Благодійному фонду «Надія» та народному депутату України Валерію Дубілю за всебічну й постійну підтримку медичних установ. Також висловив вдячність Лозівському міському голові Сергію Зеленському за сприяння у залученні партнерів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше