Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівський ліцей № 3 отримав шкільні меблі за підтримки міжнародних партнерів

Новини
27.02.2024

Шафи, учнівські парти та стільці освітній заклад отримав у рамках співпраці Лозівського Управління освіти, молоді та спорту  з Управлінням ООН з обслуговування проєктів (ЮНОПС).

  • Цей проєкт забезпечує заклади, які відновлюються після пошкоджень у результаті війни, - говорить директор ліцею № 3 Олег Інденко. -  Ми повністю закриваємо потреби середньої і старшої ланки. Щодо початкової школи – вона забезпечується за Програмою «Нова українська школа». Тож, на сьогодні, сто відсотків наших предметних кабінетів забезпечені сучасними шкільними меблями.

Від учнів, батьків та педагогічного колективу Олег Інденко подякував Управлінню ООН з обслуговування проєктів (ЮНОПС). - Повернувшись до школи, діти оцінять той внесок, який був зроблений міжнародними організаціями для покращення освітнього процесу Лозівської громади, - зазначив керівник закладу.

Окрім меблів, у рамках співпраці з Управлінням ООН з обслуговування проєктів (ЮНОПС) здійснено  заходи з енергозбереження. Замінені вікна та двері на енергозберігаючі: У Лозівських ліцеях № 3 та 4  та  Панютинському ліцеї.

Співпраця з партнерами стала можлива за сприяння Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації та заступниці начальника ХОВА Віти Ковальської.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше