Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівські художниці представлятимуть Україну на виставці молодіжного мистецтва в Сеулі

Новини
09.05.2024

Проходитиме найбільший в Азії фестиваль міського та вуличного мистецтва“URBAN BREAK 2024” з 11 по 14 липня в Республіці Корея. Учениці Лозівської дитячої художньої школи Марія Сисова та Софія Біла, які пройшли відбір, представлять на ньому свої роботи, присвячені проблемі зникаючих видів тварин.


Сьогодні, 9 травня, Лозівський міський голова Сергій Зеленський зустрівся з юними художницями, їхнім викладачем Сніжаною Бунякіною та мамами дівчат.
- Марія та Софія, пишаємось вами. Лозівщина славиться своїми талантами й приємно, що у цей важкий час, коли триває війна, наші діти представлятимуть себе на всесвітньому рівні. Дякую батькам і наставникам за час та любов, які ви вкладаєте в дітей.
Голова громади побажав успіхів на фестивалі. Відзначив, для дівчат та громади в цілому – це дуже відповідальна місія, адже ми заявлятимемо про нашу рідну Україну.


Підтримати поїздку дівчат та їхньої викладачки зголосився один з Лозівських благодійних фондів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше