Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівськай ЦНАП розпочав прийом документів на актуалізацію даних військовозобов’язаних

Новини
20.05.2024

Послугу з оновлення даних військовозобов’язаних адміністратори Лозівського Центру надання адміністративних послуг почали надавати з 18 травня, дня набуття чинності закону про мобілізацію. За два неповних робочих дні до ЦНАПу в Лозовій звернулися 10 бажаючих, які отримали витяги з печаткою та підписом адміністратора ЦНАПу про актуалізацію даних.
Так, військовозобов’язані, призовники та резервісти за законом, упродовж 60 днів, зобов’язані оновити свої облікові дані, а саме: прізвище, ім’я, по батькові, фактичну адресу проживання, мобільний номер, адресу електронної пошти (за її наявності).
При собі у ЦНАПі потрібно мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та актуальний номер телефону.
Військовозобовʼязаний приходить до ЦНАПу, надає актуальні дані про себе та підтверджує їх. Після внесення адміністратором цих даних в електронну систему, інформація автоматично підтягується до реєстру військовозобов’язаних «Оберіг». Результат надання послуги - це витяг про актуалізацію даних в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів, який формується засобами Реєстру та роздруковується адміністратором ЦНАП. Витяг є підтвердженням того, що умови закону про мобілізацію виконані.
За умови швидкої роботи порталу «Дія», через який і здійснюється актуалізація даних, надання електронної послуги займає до 15 хвилин, говорять у Центрі надання адміністративних послуг. 18 травня проблем з роботою сервісу не було, виникли вони 20 травня, коли зросло навантаження на застосунок по усій Україні. Такі проблеми з’являються на початку впровадження будь-яких електронних послуг, пояснюють у ЦНАПі, й просять відвідувачів ставитися з розумінням. Над їх усуненням працюють розробники сервісу Міністерства цифрової трансформації.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше