Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівська громада виділила 2,6 мільйона гривень на підтримку силовиків

Новини
11.04.2024

На черговій сесії сьогодні, 11 квітня, міські обранці спрямували допомогу Збройним Силам України, виділили кошти для поліцейського офіцера громади та підтримали надзвичайників. 

Для Збройних Сил України депутати направили два міжбюджетні трансферти, на загальну суму 1 мільйон 50 тисяч гривень,  для виконання заходів «Комплексної Районної Програми територіальної оборони Лозівського району та інших військових підрозділів Збройних Сил України на 2021-2026 роки». Кошти направлять на забезпечення потреб однієї з військових частин та придбання FPV-дронів для підрозділів Міністерства оборони України. 

За програмою «Поліцейський офіцер громади на території Лозівської міської територіальної громади на 2023- 2025 роки», для якісного виконання службових обов’язків виділено: 1,1 мільйона гривень на придбання автомобілю; 90 тисяч на закупівлю квадрокоптеру, 30 тисяч на встановлення грат у службовому приміщенні поліцейської станції, яка розміщується у Краснопавлівському старокрузі.  

Нагадаємо, Лозова долучилася до реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у 2023 році. Поліцейську станцію у Лозівській громаді, за участі керівника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошко, відкрили 21 березня та представили офіцера громади. У планах збільшення штатної чисельності - наразі ще один співробітник поліції  проходить стажування. 

Для запобігання виникненню пожеж та зменшення їх наслідків на території Лозівської громад, для потреб 9-го пожежно-рятувального загону Лозівського районного управління ДСНС у Харківській області закуплять квадрокоптер та нагрудні реєстратори. Для цього з бюджету громади виділено 235 тисяч гривень. 

Також за програмою «Безпечна громада» депутати спрямували кошти на придбання та встановлення камер відеоспостереження.

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше