Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівська громада продовжує підтримувати Збройні Сили України

Новини
15.05.2024

Сьогодні, 15 травня, депутати Лозівської міської ради на підтримку підрозділів ЗСУ та Територіальної оборони спрямували понад 4 мільйона гривень. Чергове засідання сесії міської ради відбулося під головуванням секретаря Лозівської міської ради Юрія Кушніра.

Міські обранці виділили  трансферти районному бюджету Лозівського району на виконання Комплексної Районної Програми  територіальної оборони Лозівського району та підтримки інших військових підрозділів Збройних Сил України на 2021-2026 роки. За ці кошти, у рамках Програми, придбають FVP-дрони та системи РЕБ з БПЛА.

Також за Програмою підтримки територіальної оборони та інших військових підрозділів ЗСУ на території Лозівської міської ТГ на 2023-2025 роки, направили трансферт державному бюджету для закупівлі літаків-камікадзе FKR-1,5 для однієї з військових частин.

- Незважаючи на усі труднощі з наповненням бюджету громади ми продовжуємо виділяти кошти на потреби Збройних Сил України й разом іти до перемоги,  відзначив секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір. – сесію міської ради скликали саме сьогодні аби оперативно направити трансферти районному бюджету та прискорити надання допомоги Збройним Силам України.   

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше