Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівська громада передала Харківським прикордонникам автівку

Новини
22.05.2024

Вручили документи на автомобіль Mitsubishi L200, який буде передано для одного з підрозділів державної прикордонної служби, перший заступник Лозівсього міського голови Олександр Жидков та голова районної ради Вадим Гоч.   Придбано транспортний засіб у співпраці з Лозівською районною радою за кошти бюджету Лозівської громади.

- Максимально сили й ресурси громади ми використовуємо на підтримку підрозділів ЗСУ, - наголосив Олександр Жидков. - Для керівництва, зокрема Лозівського міського голови Сергія Зеленського, та депутатського корпусу – це пріоритет номер один. Кошти, які ми спрямовуємо на ЗСУ -  це захист наших людей, нашої держави, й що важливо,  – безпека наших захисників.  Це дасть їм можливість бути мобільними під час виконання бойових завдань.

«Цей автомобіль не лише один з кращих по прохідності, а й по моторесурсу та витривалості, зауважив голова районної ради Вадим Гоч. Такі машини зарекомендували себе довгим термін служби, не зважаючи на умови використання, вони відпрацьовують на усі сто відсотків.»

Заступник начальника прикордонного загону висловив вдячність від підрозділу за надану підтримку: «Завтра ж автомобіль буде переданий в один з наших підрозділів для використання мобільними вогневими групами на Харківському  напрямку. Ми впевнені, автомобіль врятує не одне життя прикордонника.»  

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну майже сто мільйонів гривень з бюджету Лозівської громади спрямовано на підтримку ЗСУ, без врахування послуг та матеріалів, якими підтримують підрозділи.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше