Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівська громада доєдналася до святкування Дня вишиванки

Новини
16.05.2024

Щорічно у травні українці відзначають яскраве та самобутнє свято День вишиванки, присвячене національному одягу. Українська вишиванка з'явилася багато століть тому. Це свято люблять і діти, і дорослі, із задоволенням вбираючись у яскраві сорочки. Тож, сьогодні, працівники виконавчого комітету, відділів та управління Лозівської міської ради,  депутати, старостинські округи доєдналися до святкування Дня вишиванки.

День вишиванки 2024 року втретє проходить  за умов повномасштабної війни, що підвищує важливість свята. Ця дата поєднує українців, прославляє нашу культуру, виховує любов до національних символів.

В Україні це свято стали відзначати 18 років тому за ініціативи студентки Чернівецького національного університету Лесі Воронюк.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше