Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Лозівчан запрошують до оздоровчої рухової активності

Новини
10.05.2024

Організовують спортивні заняття у Лозовій завдяки втіленню соціального проєкту “Активні парки – локації здорової України». Це один з проєктів що входить у загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Мета програми – популяризувати спорт та залучати до оздоровчої рухової активності усі категорії громадян.

Комунальна установа «Лозівський Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» долучилася до реалізації заходів передбачених загальнонаціональною програмою. Для оздоровчої рухової активності за кошти  області та громади у Лозовій встановлені майданчики оснащені сучасним спортивним обладнанням для індивідуальних тренувань. Днями куратори проєкти провели перші заняття з волейболу. 

Доєднатися до занять можуть діти різних вікових груп, молодь, та дорослі. Спортивні заняття проходитимуть 2-3 рази на тиждень. Про місце та час проведення, організатори, Лозівський Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»,  повідомлятимуть заздалегідь у Фейсбуці на сторінці Активні Парки Міста Лозова.  За додатковою інформацією просять звертатися у особисті повідомлення.

Перелік локацій соціального проєкту «Активні парки» - локації здорової України у місті Лозова:

- спортивний майданчик КЗ «Лозівського ліцею Nº10», який знаходиться за адресою вулиця Бульвар Шевченка, 15

- спортивний майданчик КЗ «Лозівського ліцею Nº1», мікрорайон 5, будинок 3.

- спортивний майданчик навпроти піцерії, який знаходиться за адресою:  вул Богданівська 26-а.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше