Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова Лозівської громади Сергій Зеленський прозвітував про роботу за 2023 рік

Новини
11.04.2024

Перед початком сесії Лозівської міської ради сьогодні, 11 квітня,  депутати та представники підприємств, установ та організацій переглянули відеозвернення та  ознайомилися з відеозвітом, у якому Лозівський міський голова Сергій Зеленський поінформував про масштабну роботу, пророблену торік разом зі своєю командою. Допомога ЗСУ, цивільний та соціальний захист. Міжнародні відносини та гранти, підтримка внутрішньо-переміщених осіб, адміністративні та муніципальні послуги. Роботу у галузях: освіти, культури, медицини, спорту, житлово-комунального господарства.  

Міський голова приніс свої вибачення за вимушену відсутність та подякував за розуміння. Міжнародні партнери запросили Сергія Володимировича на 5-ий Міжнародний саміт мерів, що наразі проходить у Республіці Молдова. У зв’язку з чим, голові громади довелося терміново відбути. Для Лозівської громади – це важливий захід, який допоможе залучити нові інвестиції.

Детальний звіт розміщено у спецвипуску «Голосу Лозівщини".

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше