Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова громади зібрав нараду з питання реалізації проєкту модернізації теплових мереж

Новини
19.02.2024

Запросив на розмову усіх причетних до реконструкції котельні на 6 мікрорайоні. Це один з етапів оновлення тепломереж Лозової – масштабного проєкту, що реалізовується за підтримки Європейського інвестиційного банку.   Заслухав керівництво КП «Теплоенерго», представників підрядника, техпідтримки та компанії-консультанта. 

Позиція тепловиків – виконавець порушує договірні зобов’язання. Оновлена котельня ТРП 10 мала запрацювати вже цієї зими. Підрядник нарікає на подорожчання складових. Просить додаткові кошти – приблизно 35% до вартості, з якою виграв тендер. КП «Теплоенерго» не має змоги покрити такі незаплановані витрати.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський закликав усіх учасників дотримуватися домовленостей та знаходити спільні рішення. Наголосив, що проєкт модернізації тепломереж Лозової важливий не лише для громади – це перш за все довіра іноземних партнерів до нашої країни. 

Проблеми з проєктом модернізації тепломереж міський голова днями озвучив на рівні керівництва Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше