Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голова громади подякував усім, хто долучився до ліквідації наслідків російського удару  по об’єкту критичної інфраструктури

Новини
25.03.2024

15 березня 2024 року Лозівська громада вкотре зазнала російського терору, від якого постраждали мешканці громади. Оперативно на допомогу постраждалим прийшли надійні партнери громади, волонтери, небайдужі люди. Вони не залишили людей сам на сам з їхнім горем, беззаперечно занурилися в проблему і кожному надали свою підтримку. Голова громади висловив вдячність за підтримку керівництву Харківської обласної військової адміністрації, зокрема її керівнику Олегу Синєгубову. 

Подяки за участь у ліквідації  наслідків російського  терору та надання допомоги лозівчанам, чиє житло зазнало  пошкоджень та руйнувань від ракетних обстрілів. оголошуються:

ЛОЗІВСЬКІЙ МІСЬКРАЙОННІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ

ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА

ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ

(в особі голови організації Світлани КАЛЬЧЕНКО)

 

ГУМАНІТАРНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПРОЛІСКА»

Подяку отримує представник громадської організації

ІЛЬЇНСЬКА ОКСАНА ІВАНІВНА

 

ТАРАСЕНКО ВІТІ МИКОЛАЇВНІ

Волонтеру

 

МАМАЮ ВІТАЛІЮ МИКОЛАЙОВИЧУ

директору Товариства з обмеженою відповідальністю

«Лозівський агропромтехсервіс»

 

Подяка також оголошена сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Мрія» в особі його директора Юрія Кондратенка.

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше