Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чергову партію гуманітарної допомоги медзакладам Лозівської громади передали за підтримки народного депутата України Валерія Дубіля

Новини
06.04.2024

Нардеп разом зі своєю командою відвідав Лозівську громаду 5 квітня. Зустрівся з Лозівським міським головою Сергієм Зеленським та керівництвом Термедоб’єднання. Передав медичному закладу чергову партію гуманітарної допомоги - інвалідні візки, протипролежневі подушки, маски, бахіли, хірургічні халати, вітаміни.

- З початку повномасштабного вторгнення ми разом зі своєю командою працюєму на волонтерському фронті. Кошти на допомогу збираємо разом зі своїми друзями, долучаються меценати, американські фонди, - сказав Валерій Дубіль. - Якщо кожен на своєму фронті стоятиме так, як це роблять ЗСУ, медичні працівники, голови громад, усі небайдужі мешканці, у нашу державу обов’язково прийде перемога і мир.

Поінформував, що на сході та півдні України благодійники об’їжджають медичні заклади — передають та встановлюють сучасне медичне обладнання.

Разом з нардепом Лозову відвідали меценат Наталія Некрасова, Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія». А також фонд Spearhead Foundation, який представляють волонтери - британці Ерік Купер, Дейв Хіт і Крейг Монаган та американець Майк Бонно. Вони займаються доставкою гуманітарної допомоги в постраждалі від війни регіони України. Це їхня 23 гуманітарна місія.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський подякував народному депутату України Валерію Дубілю за продуктивну співпрацю, яка триває вже два роки. “Практично з перших днів повномасштабного вторгнення Валерій Олександрович всіляко допомагає нашій громаді. За його підтримки у закладах освіти, культури, медицини та спорту вже замінено більше тисячі вікон та дверей, які пошкоджено у результаті російських обстрілів. Передано великі партії гуманітарної допомоги.”

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше