Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

15 травня традиційно відзначається Міжнародний день сім’ї

Оголошення
14.05.2024

15 травня традиційно відзначається Міжнародний день сім’ї. Сім'я - головна цінність в нашому житті. З сім’ї починається життєвий шлях людини, вона є джерелом любові, поваги та солідарності.

День сім'ї  завжди є гарним приводом відвідати або зателефонувати всім рідним і сказати їм кілька приємних слів, подякувати за все світле і добре, що вони несуть у наше життя.

На жаль, сьогодні  проблеми української сім’ї загострились через нахабне воєнне вторгнення росії. Українські родини втрачають найкращих синів і дочок, багато дітей залишаються без батьків. Більшість людей вимушені розлучатися з найріднішими, покидаючи свої домівки.

У цей день особливі слова подяки та низький уклін сім’ям, які прийняли у свої родини дітей, що залишились без батьківської опіки.

Шановна громадо!

Щиро бажаємо кожному відчути тепло рідних сердець, силу надійного плеча поряд, велику підтримку домашнього вогнища.

Нехай настане такий бажаний та довгоочікуваний мир в Україні, щоб сім’ї возз’єднались після тривалої розлуки, щоб захисники та захисниці повернулись додому.

Нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях.

Слава Україні! Слава українській родині!

 

З повагою, служба у справах дітей

Лозівської міської ради

Харківської області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше