Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За результатами технічного звіту будівля міського Палацу культури підлягає відновленню

Новини
10.05.2023

Подальші кроки  щодо відбудови зруйнованого російською ракетою Палацу культури, фахівці обговорили  на нараді з Лозівським міським головою Сергієм Зеленським. Розглядають можливість відновлення будівлі міського Палацу культури, до його початкового вигляду.

Наразі готуються до розроблення проєктної документації. На виготовлення проєкту орієнтовно потрібно один рік. Обов’язково передбачать бомбосховище, приміщення для гуртків, обговорять на скільки глядацьких місць повинна бути концертна зала. Врахують облаштування прилеглої території — площі, фонтану.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський просив тримати на контролі усі передпроєктні роботи, врахувати усі деталі.

Наявність проектної документації, на майбутнє, дасть шанс Лозовій отримати кошти на відбудову з державного Фонду ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації проти України.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше