Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Воїнів з Лозівської громади відзначили Державними нагородами (посмертно)

Новини
04.12.2023

Відзнаки вручили родичам двох полеглих захисників – Сергія Устименка та Олександра Сипка. Передали Державні нагороди Лозівський міський голова Сергій Зеленський, голова Лозівської районної військової адміністрації Володимир Ромах, голова Лозівської районної ради Вадим Гоч, представники Лозівського районного Центру комплектування та соціальної підтримки.
Відповідно до Указу Президента України № 440 від 19 липня 2023 року, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено молодшого сержанта УСТИМЕНКА Сергія Сергійовича (посмертно). 3 грудня 2022 року Сергій Устименко помер у шпиталі від отриманих поранень в бою біля міста Бахмут, Донецької області. Нагороду вручили дружині Юлії Леонідівні та сину Дмитру.

Відповідно до Указу Президента України № 515 від 24 серпня 2023 року, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата СИПКА Олександра Анатолійовича (посмертно). 19 червня 2023 року солдат СИПКО Олександр Анатолійович біля населеного пункту Мала Токмачка, Пологівського району, Запорізької області, під час виконання бойового завдання пов’язаного із захистом Батьківщини отримав поранення несумісне з життям. Орден вручено матері Вірі Василівні та брату Анатолію.

Лозівська громада висловлює щирі співчуття родинам загиблих. Їхні імена навічно увійдуть в історію – за їхню жертовність заради України. Вони житимуть у пам’яті земляків, як мужні оборонці рідної землі.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше