Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВАЖЛИВО! Суб’єктам господарювання щодо дотації та субсидії на землі сільськогосподарського призначення, поголів’я корів та маточне поголів’я овець та кіз.

Оголошення
02.04.2024

Інформуємо, що Кабінетом Міністрів України внесені зміни до постанови від 16.02.2022 № 918 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції».

Згідно із внесеними змінами суб’єкти господарювання Харківської області, які мають у власності та/або користуванні від 1 до 120 гектарів земель сільськогосподарського призначення або мають у власності від 3 до 100 голів великої рогатої худоби (корів) чи від 5 до 500 голів маточного поголів’я кіз та/або овець, у поточному році матимуть можливість отримати фінансову підтримку.

Ознайомитися з оновленою вищезазначеною постановою та детальними роз’яснення механізму дії фінансової підтримки можливо за посиланнями:

  • Постанова КМУ від 16.02.2022 № 918 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції».
  • Роз’яснення механізму фінансової підтримки суб’єктів господарювання у 2024 році (дотації та субсидії на землі сільськогосподарського призначення, поголів’я корів та маточне поголів’я овець та кіз).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше