Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Панютинському старокрузі привітали з днем народження ювілярів-довгожителів

Новини
15.12.2021

15 грудня святкують свої ювілейні дати  мешканки селища Панютине: Тамара Юхимівна Жилінкова, їй виповнилося 90 років, та Лідія Тихонівна Халявіна, вона відзначає 95-річчя. 10 грудня 90-річний ювілей відзначила панютянка Варвара Ананіївна Панасенко.

Від імені Лозівського міського голови Сергія Зеленського з привітаннями та подарунками до ювілярів-довгожителів завітали заступник міського голови Олексій Корпан та староста Панютинського старостинського округу Інна Удовіченко.

- Низький уклін вам за ту складну життєву дорогу, по якій Ви пройшли гідно, бувши учасниками історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління, - сказав Олексій Корпан вітаючи ювілярів з поважними датами.- Бажаємо Вам міцного здоров'я, розуміння близьких, більше радості та задоволень, які ви так заслужили.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше