Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Лозівському ЦНАПі щодня оновлюють дані до 150 військовозобов’язаних

Новини
11.07.2024

Кількість відвідувачів у Лозівському Центрі надання адмінпослуг стрімко зростає. Все більше чоловіків поспішають оновити свої дані, щоб встигнути та уникнути штрафів. Від початку липня послугою скористалися 1134 людини. Це майже стільки ж, як за весь червень.
Адміністратори ЦНАПу говорять, кількість оновлень була б значно більшою, однак через великий наплив бажаючих по всій Україні виникають проблеми з програмним забезпеченням. Замість 10 хвилин інколи доводиться витрачати до години на одного відвідувача.
У ЦНАПі нагадують, що оновити дані можна самостійно через застосунок «Резерв+» - це офіційний додаток Міністерства оборони України. В ньому отримують той самий військово-обліковий документ, що і в ЦНАПі. Його можна зберегти у форматі PDF. Електронний варіант юридично має таку ж силу, як і паперовий.
Утім частина мешканців громади принципово хоче оновити дані саме через ЦНАП. Деякі пояснення більше схожі на вплив ворожої пропаганди. Начебто за тими, хто встановив додаток, слідкуватимуть. Хоча, з практики, оновлення через «Резерв+» швидше та комфортніше. Його можна зробити у будь-якому зручному місці, в будь-який час.
Нагадуємо, військовозобов’язані, призовники та резервісти зобов’язані оновити свої облікові дані, (ПІБ, фактичну адресу проживання, мобільний номер, адресу електронної пошти) з 18 травня до 16 липня 2024 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше