Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Лозівському термедоб’єднанні працює сучасне реабілітаційне відділення

Новини
10.07.2024
З командою медиків та пацієнтами поспілкувалися перший заступник Міністра охорони здоров'я Сергій Дубров, заступниця начальника ХОВА Олена Логвинова та директорка Департаменту охорони здоров'я ХОВА Тетяна Деменко.
Очільники галузі охорони здоров'я перебували з робочим візитом у нашій громаді. Високо оцінили рівень медичних послуг та умови, в яких їх надають хворим.
- На цьому не зупиняємося, - відзначив Лозівській міський голова Сергій Зеленський - Наступний важливий крок – реабілітаційний центр. Вже виходимо на тендерні процедури та продовжуємо залучати партнерів.
Голова громади подякував за підтримку МОЗу, Нацслужбі здоров’я України, Харківській обласній військові адміністрації, Харківській обласній раді та Департаменту охорони здоров'я ХОВА.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше