Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Лозівській тергромаді провели толоку

Новини
16.12.2023

Прибирати зламані дерева та гілля на вулиці міста та старостинських округів сьогодні, 16 грудня, вийшли працівники виконавчого комітету, освітяни, медики, комунальники, долучилися небайдужі громадяни.

 

Обледеніння призвело до пошкодження сотні дерев. Подолати наслідки масштабної негоди у короткі терміни самотужки комунальним підприємствам не під силу. Тож допомогти зголосилися підприємства та установи міста. Лозівський міський голова Сергій Зеленський підтримав ініціативу. Доручив забезпечити усім необхідним для виконання робіт.

- У центральну частину міста вийшли працівники виконавчого комітету. Збирали до купи гілки дерев, які пообламувалися. Це полегшить роботу комунальників з їх вивезення, - розповідає секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір. - У процесі до робіт долучалися й мешканці прилеглих будинків - це радує, що нашим жителям небайдуже, що відбувається у нашій спільній домівці.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше