Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Лозівській тергромаді планують впровадити проєкт «Поліцейський офіцер громади»

Новини
03.03.2023

Можливість його реалізації,  Лозівський міський голова Сергій Зеленський обговорив з начальником Управління превентивної діяльності Головного Управління у Харківській області полковником Сергієм  Бірбасовим сьогодні, 3 березня. Цього дня керівник перебував у Лозовій з робочою поїздкою.

Під час зустрічі,  начальник сектору взаємодії з громадами  ГУНП в Харківській області Володимир Сурмач  представив проєкт  «Поліцейський офіцер громади». Запропонували його втілити у Краснопавлівському  старостинському окрузі.

Реалізується  Проєкт  в Україні з 2018 року, в Харківській області запрацював з 2019.  Це новий формат роботи поліцейського офіцера, який буде опікуватися потребами  місцевого населення та підтримувати з ним постійний контакт - 24/7.  Щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Головний результат роботи дільничного офіцера поліції - це довіра населення. Податися на участь у конкурсі можуть поліцейські, які мають півтора роки служби в ОВС з  наявністю вищою юридичної освіти.

У рамках цього проєкту на громаду покладається фінансова підтримка: придбання автомобілю,  виділення службового приміщення, а за необхідності – забезпечення поліцейського офіцера службовим житлом.

Сергій Зеленський зазначив, що Лозівська громада зацікавлена у втіленні цього проєкту.  Краснопавлівський старостинський округ з великою кількістю населення та протяжністю територій  дійсно потребує підсилення  роботи дільничного інспектора.

Питання щодо фінансової підтримки проєкту з боку Лозівської громади та доцільність його втілення, голова громади винесе на розгляд депутатів Лозівської міської ради.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше