Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Лозівській громаді встановили аграрний рекорд

Новини
16.06.2023

На демонстраційному полі ТОВ «Лозівський агропромтехсервіс» посіяли 49 гібридів ріпаку.  Рекорд занесли до Книги рекордів Лозівщини. Досвід лозівчан тепер переймають аграрії з інших громад Харківщини та сусідніх областей. У четвер, 15 червня, для сільгоспвиробників провели День поля.

На демонстраційному полі зібрали передові, сучасні гібриди ріпаку, які найкраще підходять для даних регіонів, розповіла представниця насіннєвої компанії Юлія Ісечко. Аграріям наочно показали результати сходів та ефективність оброблення від бур’яну.  Партнери відзначили фаховість працівників ТОВ «Лозівський агропромтехсервіс», які зразково виконали всі етапи створення рекордного демополя.

Директор товариства Віталій Мамай розповів, що участь в подібному проєкті – гарна школа та корисний досвід, яким ТОВ «Лозівський агропромтехсервіс» тепер ділиться з іншими аграріями.

Учасники Дня поля запевнили, отримали багато прикладної інформації. Вона зараз гостро необхідна, адже працюючи в умовах втрати значної частини площ, потрібно застосовувати максимум майстерності, щоб забезпечити продовольчий фронт. Ріпак, на думку аграріїв, перспектива культура, адже дає «ранні» гроші та підходить для сівозміни.

На рахунку ТОВ «Лозівський агропромтехсервіс» це вже не перший рекорд. Раніше велику кількість гібридів фіксували із соняшнику та кукурудзи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше