Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Лозівській громаді відзначили День Героїв

Новини
23.05.2024

Сьогодні, 23 травня, Україна відзначає День Героїв, вшановуючи  мужніх, відважних захисників волі та свободи рідної землі, які впродовж багатьох століть виборювали та виборюють незалежність нашої держави.

Наразі, як і сотні років поспіль, наш народ знову виборює право бути вільним. Вже 10 років нове покоління українців веде відлік тривожного часу. Знову проливається кров наших людей, які мужньо захищають незалежність та цілісність Батьківщини від російської агресії. Але ми свято віримо, що разом обов’язково подолаємо ворога, бо маємо право жити на вільній землі, у вільній державі.

Сьогодні ми вшановуємо тих, хто несе в собі дух сміливості, жертовності та патріотизму. Хто захищає нашу землю, нашу свободу та незалежність. Це воїни на передовій, які з ризиком для власного життя борються за мир і безпеку наших родин. Це волонтери, які невпинно допомагають військовим, надаючи необхідну підтримку та допомогу. Це медики, які рятують життя і лікують поранених.

На знак пошани та поваги до кожного загиблого, пам’ятні квіти від Лозівської міської ради та її виконавчого комітету, від Лозівської районної військової адміністрації та районної ради, від нинішніх захисників України та захисників правопорядку, лягли до дошки Пам’яті у фойє виконавчого комітету Лозівської міської ради та до  Стели Пам’яті й Скорботи на Центральному кладовищі. Також покладання відбулися біля усіх могил Героїв Лозівщини, на Центральному кладовищі у місті Лозова та на кладовищах старостинських округів Лозівської міської територіальної громади.

Присутні низько схилили голови перед світлою пам’яттю, тих, хто віддав свої життя за Незалежнісь України.  Вшанували пам’ять кожного українського Героя хвилиною мовчання.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше