Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Лозівській громаді продовжується підготовча робота до реалізації проєкту зі створення фабрики-кухні

Новини
14.03.2023

Сьогодні, 14 березня, на нараду під головуванням секретаря Лозівської міської ради Юрія Кушніра, зібралися представники житлово-комунального господарства, освітньої галузі, управління економіки та відділу містобудування, архітектури та земельних відносин.

 

Фахівці міської ради розглянули процедурні питання відведення земельної ділянки, де планується звести будівлю, та послідовність передпроєктних робіт. Обговорили перелік підготовчих заходів, запропонованих інвестором.

 

Нагадаємо, у Лозівській громаді планується створити фабрику-кухню, потужністю від 10 тисяч порцій, що дасть можливість забезпечити гарячими обідами усі заклади освіти громади.

Пропозиції щодо реалізації пілотного проєкту нової системи дитячого харчування обговорили 13 січня у Лозовій на нараді з головою Харківської військової адміністрації Олегом Синєгубовим. Проєкт презентував голова Національної Асоціації громадського харчування Орест Степаняк. Лозівський міський голова Сергій Зеленський та представники освіти підтримали ініціативу щодо створення фабрики-кухні. Голова громади наголосив, що це прийнятний варіант, який дасть можливість забезпечити дітей якісною та збалансованою їжею.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше