Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Лозівській громаді планують збільшити кількість хабів для підтримки ВПО та соціально вразливих мешканців

Новини
05.01.2024

Фахівці відділів, управлінь Лозівської міської ради та волонтери зібралися обговорити функціонування уже діючих ХАБів освітнього, культурного та соціального спрямування. Вислухали пропозицію щодо створення нового простору. Його метою є організація заходів з підтримки дітей та дорослих, які відчули на собі негативні наслідки війни.

З ініціативою виступила голова Ради з питань ВПО Лозівської громади та волонтерка Дарина Рибалка. Вона звернулася до учасників наради з проханням підтримати створення у Лозовій соціального ХАБу «Спільно». Надати фахову підтримку в організації його роботи та розглянути можливість виділення приміщення.

Наразі у Лозівській громаді діє кілька хабів. Начальники управлінь та відділів поділилися досвідом роботи щодо функціонування ХАБу «Вибрики» у Краснопавлівці та Студії ментального здоров’я внутрішньо-переміщених осіб. Розповіли про роботу в просторі «Є-Надія» для соціально вразливих верств населення. Поінформували, як організовують роботу з дітьми у Будинку дитячої та юнацької творчості. Акцентували увагу на дотриманні безпекових заходів.

 Ініціативу волонтерки Дарини Рибалко підтримали. Поки для майбутньої громадської організації підшукуватимуть приміщення, волонтерам запропонували збиратися в Управлінні праці та соцзахисту населення Лозівської міськради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше