Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Турбота про дітей Лозівщини

Новини
05.07.2024

За сприяння народного депутата України Павла Сушка у громаді запрацював тимчасовий освітній простір. Отримали підтримку Благодійного фонду “Люмус”. Деталі, Лозівський міський голова Сергій Зеленський обговорили з нардепом під час зустрічі.

Наразі простір охоплює майже 600 дітей, яким найперше потрібна підтримка. Понад 400 педагогів отримали корисні знання з розвитку цифрової грамотності та віртуального дизайну.

Заняття поки що проходять на різних безпечних локаціях, але вже незабаром розпочнуть ремонт спеціально відведеного приміщення.

Нададуть також освітні набори для дітей з особливими потребами. Разом з корисним шкільним приладдям в комплектах будуть необхідні гаджети.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше