Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Співпрацюємо заради підтримки сімей з дітьми

Оголошення
01.04.2024

Повномасштабна війна в Україні зумовила погіршення соціально-економічного стану громадян України: відсутність роботи, і відповідно, доходу,  стреси від обстрілів, постійне напруження, пов’язане з війною, погіршення психоемоційного стану дітей та їх батьків, призводить до негативних наслідків та потребує об’єднання зусиль громадських організацій та влади всіх рівні для більш ефективного вирішення проблем людей,  які найбільш потерпають від війни. Серед найбільш вразливих категорій сімей - це сім’ї з дітьми, а саме: сім'ї, які виховують дітей з інвалідністю, сім'ї у складних життєвих обставинах, одинокі батьки та матері, сім'ї, у яких особи похилого віку є опікунами неповнолітніх дітей, батьки та опікуни, які виховують одну та більше дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах і потребують допомоги (грошової, соціальної, психологічної та юридичної, соціального супроводу, тощо) для вирішення гострих проблем, з якими вони стикаються.

Усвідомлюючи необхідність надання допомоги найбільш вразливим категоріям сімей з дітьми, в громаді організовано  ефективну співпрацю з БО БФ «Розвиток та Соціальна справедливість України» та Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» за підтримки Управління з координації гуманітарних справ Організації Об’єднаних Націй.  У найближчий час планується укласти Меморандум про співпрацю задля надання системної допомоги мешканцям громади.

27 березня 2024 року  за сприяння Лозівського міського центру соціальних служб до громади  прибула мобільна  група фахівців наших партнерів, які організовували та провели  анкетування для батьків, здійснили верифікацію документів для надання допомоги. Для дітей проведено захід  з  психологічної  підтримки та арт-реабілітації.

Ми вдячні за співпрацю нашим соціальним партнерам - управлінню освіти, молоді та спорту - за надане приміщення, а також управлінню праці та соціального захисту населення - за допомогу у зборі документів бенефіціарів. 

Зі сподіванням на подальшу плідну взаємодію

Лозівський міський центр соціальних служб.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше