Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спільними зусиллями забезпечимо реабілітаційними послугами діток з інвалідністю

Новини
31.05.2024

На цьому наголосив Лозівський міський голова Сергій Зеленський під час зустрічі з працівниками, батьками та дітками реабілітаційного центру «Сяйво життя». Відвідав заклад голова громади, напередодні святкування Дня захисту дітей. Привітав з прийдешнім святом та вручив малечі подарунки й солодощі.

- Попри усі труднощі військового часу ми знаходимо можливості підтримувати діяльність реабілітаційної установи, а в подальшому налаштовані на її розширення. Я вдячний колективу, на чолі з Ольгою Ашитковою, за професійну роботу, чуйність і відданість своїй нелегкій справі.  Дякую, вам, батьки, за те, що максимально приділяєте увагу своїм дітям. Бажаю усім  міцного здоров’я, злагоди у родинах й скорішої Перемоги і Миру.

«Завдяки підтримці громади реабілітація діток не зупинилася, послуги надаються вчасно і якісно, а це дуже важливо для наших вихованців, - відзначила Ольга Ашиткова. – Батьки наших діток безмежно вдячні, як за реабілітаційні послуги так і можливість малечі долучитися до різноманітних ігор та розваг, й що важливо – спілкуватися між собою.»

З початку 2024 року реабілітацію в центрі вже пройшла 51 дитина, у тому числі й вихованці 18+, розповідає Ольга Ашиткова. Вже на червень вишикувалася черга з потребуючих. Послуги центру користуються великим попитом, як серед мешканців Лозівської так і сусідніх громад, а також діток, які разом з родинами вимушено переїхали, тікаючи від наслідків російської агресії.   У 2023 році 94 дитини пройшли реабілітацію.  

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше