Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні споживачі послуги з постачання теплової енергії!

Оголошення
11.09.2023

КП «Теплоенерго» Лозівської міської ради, як і завжди в міжопалювальний період, проводить підготовку до чергового опалювального сезону. На даний час загальна заборгованість населення перед нашим підприємством складає 146,9 млн. грн., у т.ч. близько 60 млн. грн. - за попередній опалювальний сезон. Це ставить під загрозу вчасне виконання всіх необхідних робіт з підготовки та унеможливлює розрахунки за природний газ, необхідний для запуску і роботи котелень міста. Наразі підприємство має заборгованість за спожитий природний газ в розмірі 152,2 млн. грн.

Тому просимо споживачів послуги, які мають заборгованість, знайти можливість хоча б часткового її погашення. На даний час близько 20% наших споживачів не мають боргів, з них половина вносять авансові платежі. Ми розуміємо, як нелегко це давалося багатьом з вас. І ми дякуємо, що ви підтримали підприємство вчасними оплатами, попри всі негаразди та проблеми.

Нагадуємо також, що останнім часом здійснення платежів значно полегшилось – до ваших послуг набір відповідних онлайн-сервісів платіжних систем (Приват24, Ощад24, особисті кабінети на Лозівському комунальному порталі, тощо). Завдяки їм, маючи смартфон або комп’ютер, оплату можна здійснити за кілька хвилин, не втрачаючи час і сили в дорозі і чергах.

Ще раз нагадуємо, що централізоване опалення багатоквартирних будинків в наших кліматичних умовах є життєво необхідним. Своєчасно сплачувати вартість спожитої послуги – наш обов’язок як споживачів, а в умовах, які зараз склалися – і як свідомих громадян.

 Дякуємо за розуміння!

 Адміністрація   КП «Теплоенерго

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше