Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці Лозівської міської територіальної громади!

Оголошення
03.04.2024

4 квітня 2024 року з нагоди Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов’язаної з розмінування, представниками міжнародної гуманітарної організації з розмінування «The HALO Trust» буде проведений інформаційний захід на тему: «Ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами».

Навчальній захід охоплюватиме такі теми:

  • вибухонебезпечні та підозрілі предмети, що найбільш розповсюджені на території України;
  • заходи безпеки в разі знаходження таких предметів;
  • ознаки та маркування небезпечних територій, правила поведінки;
  • що робити, якщо людина опинилась на потенційно небезпечній ділянці.

Проведення інформаційного заходу відбудеться з 10.00 до 15.00 за адресою: м. Лозова, парк «Перемоги» (поблизу палатки Лозівського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області) на спеціально встановленій локації з використанням наочних матеріалів для жителів громади.

Запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь у інформаційному заході для опанування необхідних знань з метою збереження свого життя та здоров’я!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше