Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сергій Зеленський вітає з Міжнародним жіночим днем

Новини
08.03.2023

Любі наші жінки!

Прийміть щирі вітання з прекрасним  весняним святом - Міжнародним жіночим днем!

Українські жінки завжди вирізнялися своєю красою, витонченістю й ніжністю.  Поряд з цим берегині українського роду - сильні, мудрі й готові до самопожертви. Попри усі виклики сьогодення вам вдається долати  випробування долі та наповнювати світ довкола себе теплом, любов’ю й оптимізмом.

Ваша турботливість і підтримка, вміння створити родинний затишок є тією духовною основою, яка надихає чоловіків на нові подвиги і перемоги. Нехай ніколи буденність не згорне крила Віри, Надії, Любові! Нехай завжди у ваших серцях буде Весна!

З нагоди свята висловлюю щиру подяку нашим захисницям, які поруч із чоловіками виконують свій нелегкий військовий обов’язок,  волонтеркам, що з перших днів війни роблять усе можливе задля перемоги, матусям, дружинам і донечкам наших воїнів!

У цей прекрасний день бажаю всім українським жінкам міцного здоров’я, родинного щастя, кохання, життєвих благ і гараздів. Головне - скорішої  Перемоги та Миру!

З найкращими побажаннями,

Лозівський міський голова

Сергій Зеленський

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше