Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щотижневе звітування та дотримання строків

Новини
11.07.2024

Такі вимоги озвучили підряднику, який переміг у відборі на реконструкцію напірного колектору від КНС-4 до очисних споруд у Лозовій. З деталями угоди можна ознайомитися на платформі Prozorro.

- Це важлива для нашої громади можливість, адже від стану колектору залежать понад 30 тисяч лозівчан та майже 1,5 сотні бізнес об'єктів, - наголосив Лозівський міський голова Сергій Зеленський. - Його прокладали у 1968 році. Нині він аварійний – це одна з головних загроз для критичної інфраструктури громади. Якщо колектор остаточно вийде з ладу, це паралізує роботу багатьох підприємств та залишить без води 70% абонентів.

Реконструкцію здіцснюють  у співпраці з проєктом «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», що фінансується урядом Німеччини. Реалізує ініціативу німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

- Вдячний партнерам за підтримку. Ціную допомогу Асоціації міст України та особисто її виконавчого директора Олександра Слобожана, - відзначив Сергій Зеленський. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше