Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

“Рука допомоги” – реальний шанс започаткувати власний бізнес

Оголошення
24.11.2021

Вже з 1 січня 2022 року в країні стартує державна програма “Рука допомоги”, що реалізується Міністерством соціальної політики України та дає унікальну можливість непрацюючим членам малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу розміром до 97,5 тис.грн на започаткування власної справи.

Дана допомога надаватиметься одноразово в безготівковій формі, є безвідсотковою та поворотною. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. А якщо такий підприємець працевлаштує ще двох осіб, за направленням центру зайнятості, повертати допомогу державі буде не потрібно.

Щоб отримати фінансову допомогу на започаткування власного бізнесу, малозабезпеченим мешканцям Лозівської громади потрібно буде звернутись із заявою до Лозівського міськрайонного центру зайнятості.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше