Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Родини загиблих воїнів Лозівщини, Первомайщини та Близнюківщини об’єдналися в ГО

Новини
16.12.2021

Перше засідання Громадської організації Лозівське товариство загиблих за Україну «Пам’ять серця» відбулося сьогодні, 16 грудня, у великій залі Лозівської міської ради. Очолила громадську організацію Лариса Шевченко - мати загиблого на сході України Олега Шевченка. Відкрили засідання громадської організації Гімном України та вшануванням хвилиною мовчання пам’яті кожного загиблого героя України

«Ми об’єдналися задля вирішення  проблем й підтримки один одного у нашій спільній біді, бо зрозуміти так, як ми розуміємо один одного, нас не зможе ніхто, - сказала Лариса Шевченко. - Нашу діяльність підтримує міська влада, особлива подяка за це Лозівському міському голові Сергію Зеленському, військовий комісар Артем  Требесов, спілки АТОвців – вони наші рідні люди. На вступ до організації сьогодні ми  отримали 34 заяви – це тільки початок. На жаль я ще добре не знаю родини загиблих з Первомайщини і Близнюківщини, але у нас усе попереду. Будемо знайомитися, спілкуватися й підтримувати один одного.  Я впевнена, що на нас чекає успіх!»

Лариса Шевченко закликала до співпраці патріотів і усіх небайдужих людей. Подякувала волонтерам за постійну допомогу, як  родинам загиблих, так і бійцям на фронті.

До присутніх у залі звернувся Лозівський міський голова Сергій Зеленський: «Сьогодні відбувається історична подія для нашого регіону. Створено громадську організацію, яка допомагатиме родинам загиблих й згуртує їх навколо себе. Я вдячний Ларисі Анатоліївні за її ініціативу й за те, що створюючи ГО не залишила осторонь Близнюківщину та Первомайщину. Низький уклін загиблим воїнам й щира подяка Вам – батькам і матерям, які виховали справжніх патріотів та захисників своєї держави.

Привітав зі створенням громадської організації голова Лозівської районної ради Вадим Гоч.  

Перші урочисті збори  Громадської організації Лозівське товариство загиблих за Україну «Пам’ять серця» продовжилися виступами кращих солістів Лозівського міського Палацу культури. Своє спілкування рідні загиблих продовжили за чаюванням. Кожному від  Лозівського міського голови Сергія Зеленського були вручені  Новорічні подарунки з побажанням миру та віри в краще майбутнє!

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше