Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Прогнози щодо завершення опалювального сезону цього року та підготовка до наступного

Новини
20.03.2023

Ці питання обговорили на комунальній нараді під головування заступника Лозівського міського голови Дениса Петренка, 17 березня.

У Лозівській тергромаді завершать опалювальний сезон  за умови утримання середньодобової температури зовнішнього повітря упродовж трьох діб вище +8 °C. За прогнозами синоптиків тенденція щодо потепління спостерігатиметься після 20 березня, поінформував директор КП «Теплоенерго» Сергій Малишев. Поки що підприємство продовжує надавати послуги теплопостачання, лімітів газу вистачає, контракт на його поставку укладено до 31 березня.   Рішення щодо завершення опалювального сезону прийматиме виконавчий комітет міської ради.

Після завершення відразу розпочнуть підготовчі роботи до початку нового. Є багато питань, говорять керівники теплогенеруючих підприємств громади Сергій Малишев та Сергій Войцехович.

Завдячуючи підтримці міської ради, зокрема міського голови Сергія Зеленського, та спонсорів, ми пройшли складний опалювальний сезон 2022/2023 років, відзначив Денис Петренко. Під час підготовки до наступного - просив врахувати усі нюанси викликані сьогоденням, що пов’язані з війною.  

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше