Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Представники Лозівської громади обговорили можливість співпраці з міжнародною організацією Handicap International

Новини
24.05.2024
За дорученням Лозівського міського голови Сергія Зеленського зустріч з делегацією Міжнародної організації «Handicap International Federation» провели його заступники за напрямками - фінансів, соціальної сфери, медицини та освіти.
Під час зустрічі представники міжнародної організації поінформували про свою діяльність на території України.
🔹Сфера охорони здоров’я:
- Надання допоміжних засобів пересування людям з інвалідністю;
- Протезування;
🔹Проведення різноманітних тренінгів:
- З протимінної безпеки;
- Готовності до конфлікту;
-У сфері соціального захисту, як для мешканців, так і працівників - за напрямом розвитку інклюзії.
🔹Психологічна допомога.
🔹Допомога в перевезенні та зберіганні гуманітарних вантажів.
🔹Надання багатоцільової грошової допомоги.
Керівники Лозівської громади та представниці міжнародної організації обговорили можливість співробітництва по кожному з напрямків.
✅Особливо зацікавили пропозиції, що стосуються протезування, надання допоміжних засобів пересування людям з інвалідністю, розвиток інклюзії у закладах освіти, надання грошової допомоги.
Перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков відзначив, у громаді понад 13 тисяч внутрішньо-переміщених осіб, допомоги потребують вразливі верстви населення та постраждалі унаслідок російської агресії. Тож, підтримка гуманітарних організацій надана Лозівській громаді у ці важкі воєнні часи - важлива й актуальна.
Міжнародна організація «Handicap International Federation» незалежна та неупереджена організація, яка працює для пом’якшення наслідків конфліктів, природних катастроф та бідності. Handicap International працює з особами з інвалідністю та вразливими групами населення, збирає інформацію та вживає заходів для задоволення їх базових потреб, покращення їх умов життя, та захисту їх гідності й фундаментальних прав. З початку повномасштабного вторгнення організація працює у Дніпропетровській, Харківській, Полтавській, Запорізькій та Миколаївській областях.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше