Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працівників виконкому міської ради залучать до груп оповіщення військовозобов’язаних

Новини
05.06.2024

Про це говорили на нараді за участі керівників Лозівської тергромади й Лозівської районної військової адміністрації, Територіального центру комплектування  та правоохоронних органів сьогодні, 5 червня.

Керівники та причетні розглянули питання проведення мобілізаційних заходів на території Лозівської міської територіальної громади, організацію роботи військово-лікарської комісії та бронювання військовозобов’язаних.

Окремо приділили увагу реалізації заходів Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період, передбаченого постановою Кабінету Міністрів України № 560 від 16 травня 2024 року.  

Порядок визначає механізм реалізації повноважень та взаємодію між місцевими держадміністраціями, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями незалежно від підпорядкування і форми власності, правоохоронними органами  та посадовими особами територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки з організації проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період.  

Також у Порядку передбачені норми про процедуру оповіщення військовозобов’язаних та резервістів. Для здійснення цих заходів у Лозівській громаді з числа представників Територіального центру комплектування, поліції та представників виконавчого комітету міської ради створять 21 робочу групу, яка займатиметься питаннями оповіщення військовозобов’язаних та резервістів. 2 – працюватимуть у місті Лозова, 19 – по старостинських округах.

  

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше