Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ПІД ЧАС РОЗРОБЛЕННЯ ПРОЄКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ «ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ ТА ПЛАНУ ЗОНУВАННЯ СЕЛИЩА МИРОЛЮБІВКА ЛОЗІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Оголошення
16.01.2024

З 15 листопада 2023 р. по 19 грудня 2023 р відбувалася процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєкту містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування селища Миролюбівка Лозівського району Харківської області» та Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Генеральний план населеного пункту складається з пояснювальної записки, додатків і графічних матеріалів у паперовому вигляді та цифровому форматі. З текстовими та графічними частинами зазначених проектів можна було ознайомитися на офіційному веб-сайті Лозівської міської ради Харківської області.

Враховуючи дію воєнного стану в Україні, за рішенням Замовника розроблення містобудівної документації громадські слухання проводилися 19 грудня 2023 року в режимі відеоконференції та в будівлі виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області за адресою: Харківська область, місто Лозова, вулиця Ярослава Мудрого, будинок 1, 5 кабінет.

Під час проведення процедури громадського обговорення проєкту містобудівної документації «Генеральний надходили пропозиції та зауваження від громадськості, щодо:

1) врахування наявності підземних дренажних каналів для відведення атмосферних опадів, що розташовані на території селища;

2) врахування пропозиції перенесення водозабору та пожежного пірсу через падіння рівня води у визначеній водоймі;

3) врахувати можливість реконструкції існуючих об’єктів культури та спорту;

4) врахувати можливість розміщення культової споруди зі збереженням існуючої криниці та дитячого майданчика;

5) врахувати можливість розміщення пожежного депо.

З протоколом проведення громадських слухань проектів містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування селища Миролюбівка Лозівського району Харківської області» можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Лозівської міської ради Харківської області.

В ході розгляду проекту було узгоджено проєктні рішення проектів містобудівної документації «Генеральний план з планом зонування селища Миролюбівка Лозівського району Харківської області» між Виконавчим комітетом Лозівської міської ради Харківської області (Замовник) і розробником містобудівної документації – ТОВ «Архітектурно-просторове планування».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше