Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Отримання зернових рукавів через ДАР

Оголошення
27.09.2024

ФАО та Програма USAID «Врожай» у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України та за підтримки урядів Канади, Японії, Minderoo Foundation та США через USAID Ukraine - USAID Україна відкривають реєстрацію на отримання зернових рукавів через Державний аграрний реєстр (далі - ДАР).

Щоб подати заявку, серед доступних програм підтримки потрібно обрати Програму Мінагрополітики, ФАО та USAID щодо розподілу зернових рукавів у прифронтових областях України.

Взяти участь у програмі можуть фермери, які:

  • обробляють від 50 до 10 000 га;
  • працюють у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Херсонській або Чернігівській областях;
  • зберігатимуть у рукавах лише власно вирощену продукцію;
  • готові взяти на себе витрати за транспортування рукавів від визначеного складу до свого господарства.

Кількість рукавів, які фермер може отримати, буде розрахована залежно від кількості отриманих заявок і пропорційно до площі оброблюваних земель у розрахунку не більше одного рукава на 50 га земель, що обробляються для вирощування зернових та олійних культур.

Пріоритет буде надаватись господарствам поблизу лінії фронту або тим, хто зазнав значних пошкоджень інфраструктури.

Зверніть увагу, що подання заявки не гарантує отримання рукавів, оскільки кількість наданої допомоги є обмеженою.

Контактна інформація: контакт-центр ДАР: +380443399215, support@dar.gov.ua; гаряча лінія ФАО: +380990907582; +380683180943, UA-Feedback@fao.org. Електронна адреса USAID/програми «Врожай»: ukraineharvestsif@harvestukraine.com.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше